zaterdag 23 april 2016

30 April 2016 Geefplein Vilvoorde



Vrijzinnige Vilvoordse jongeren presenteren zaterdag 30 april 2016 Het Geefplein met Repair café en upcycling tent op het Bolwerkplein te Vilvoorde.

///// OP ZATERDAG 30 APRIL 2016 IS HET ZOVER… /////
Van 15u00 tot 18u00 vindt de derde editie van het geefplein plaats. Dit evenement is een schoolproject van de leerkracht en leerlingen niet-confessionele zedenleer van het zesde jaar van het Atheneum Vilvoorde, in samenwerking met o.a. het huisvandeMens, (W)armkracht vzw… armen aan het woord, de stad Vilvoorde, VOC Vrijzinnig Vilvoorde en het Repair Café Vilvoorde.
----------------------

///// KOM GEVEN, HALEN EN DELEN! /////
Spullen die jij niet meer gebruikt, zijn voor anderen misschien een enorme hulp. Op deze gratis markt kan iedereen zijn oude spullen afgeven bv. kledij, keukengerei, speelgoed, boeken,… Iedereen die zelf iets kan gebruiken, mag het kosteloos meenemen. Kuis dan ook jouw kasten, zolder en garage op en maak jezelf en of anderen blij!

Wil je op voorhand jouw weggeefspullen inleveren?
Dat Kan! Je kan hiervoor terecht in het VOC Vrijzinnig Vilvoorde (maandag en dinsdag van 12u tot 16u30) en het huisvandeMens Vilvoorde(maandag t.e.m. donderdag). Adres: Frans Geldersstraat 21-25, Vilvoorde.
----------------------

/////UPCYCLING TENT/////
Geef je oude spullen een nieuw leven!

Kom naar de upcycling tent en leef je uit door je oude spullen nieuw leven in te blazen! Oude en onbruikbare materialen worden omgetoverd tot iets wat mooi en waardevol is!
----------------------

///// REPAIR CAFÉ ///// Breng je spullen mee om te herstellen!

Handige vrijwilligers repareren je kapotte spullen voor een vrije bijdrage. Zo hoeft er minder weggegooid te worden en gaan veel spullen langer mee. Op het geefplein staan alvast een fietsenmaker, elektricien, messenslijper, computerhersteller en naaister klaar. Breng dus zeker jouw spullen mee om te herstellen.
----------------------

///// MEER INFO /////
Surf naar http://vlaamsbrabant-demens.nu/geefplein
download hier de raamaffiche (A4), print hem af en hang aan je raam (en aan het raam van al je buren, vrienden, famile, kennissen etc.) http://www.vlaamsbrabant-demens.nu/sites/default/files/affiche-geefpelin2016-a4.pdf