dinsdag 3 februari 2015

22 Februari 2015 LETS C Happy LETS OOSTENDE



Nieuwe activiteit in LETS Oostende, voor LETSers maar ook voor niet-leden

LETS C de benaming voor een Lets activiteit waarbij er een inspirerende film wordt vertoond. Wat maakt kijken naar een film met een groep nu zo bijzonder? Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen belevenis bij een film. Door achteraf perspectieven te delen treedt er een verdieping op en kunnen nieuwe inzichten verkregen worden.
Deze netwerkbijeenkomst geeft je de mogelijkheid om inspiratie op te doen voor jouw werk en jouw leven op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling en Persoonlijk Leiderschap. De film zet aan tot voelen en nadenken, en het vergroten van jouw inspiratie en motivatie.

Locatie: O.C. ‘t Viooltje Violierenlaan 3 B 8400 Oostende
Datum: zondag 22 februari. Deuren gaan open om 14.00, filmvertoning start om 14.30. Film duurt 78 minuten, Engelse dialogen, Nederlandse ondertiteling. Nadien kunnen we samenzitten om onze indrukken met mekaar te delen. Afronden om 17.30.


Organisatie: Swinnen Monique LO032
Letsbijdrage: 80 letseenheden Niet-Letsers: 10€ , drankconsumpties niet inbegrepen.


Film : Happy, een reis rond de wereld op zoek naar de sleutel tot het geluk.

Wat maakt ons gelukkig? Werk? Familie? Kinderen? Is gelukkig zijn en kwestie van toeval? Wordt je kans om gelukkig te zijn genetisch bepaald ? Of kan je geluk zelf afdwingen ? Is “gelukkig zijn” een gemoedstoestand of is het een aan te leren vaardigheid ? Regisseur Roke Belic gaat op zoek naar antwoorden op deze prangende vragen. Hij brengt ons van de stranden van Brazilië naar de kleine dorpjes in Okinawa, van de moerasgebieden van Louisiana tot de Namibische woestijn. Want de zoektocht naar geluk is universeel, zoveel is duidelijk “Happy” combineert wetenschappelijk onderzoek met inspirerende voorbeelden uit het dagelijks leven en fascinerende verhalen uit alle uithoeken van de wereld en biedt verhelderende inzichten over de meest waardevolle menselijke emoties.
Volgende LETS C op zondag 22 maart en zondag 26 april
Inschrijven graag per email: swinnenmonique7@gmail.com

Date: 
Zondag, 22 February, 2015 - 14:00